Om mig

Jeg hedder Bettina Kilt Uggerly, født i 1965, vokset op i Aalborg og bor nu i Hals med skoven som baghave og stranden i gåafstand herfra.


For år tilbage fik jeg en interesse for servietdecoupage, dette udviklede sig og min store passion, den gang, var hovedsaglig pynt til højtiderne.


Tiden blev i nogle år knap til min hobby, bl.a. fordi min datter dansede på meget højt plan og vi brugte al vores tid på, at støtte hende.

I december 2013 valgte min datter, at stoppe med dansen og i januar 2014 fik jeg konstateret brystkræft.

At være kræftsyg kan sætte gang i mange tanker!! Det gjorde det også for mig, og meget tit midt om natten!!

Jeg fandt så ud af, at jeg skulle skrive mine tanker ned, tja…… for det har jeg jo lært mine børn, er godt at gøre.

At jeg så kunne mærke, at dette ikke var nok, gjorde at jeg genfandt mine kreative selvlærte evner med decoupage og skabte med servietter, lak og akrylmaling motiverne på lærred der matchede mine tanker.

Disse billeder har blandt andet været udstillet ved Kræftens Bekæmpelse i Aalborg.


Efter flere operationer og 1 ½ års efterbehandling blev jeg erklæret kræftfri. Men desværre ikke rask. Utallige senfølger samt et uheldigt arbejdsmiljø har gjort at jeg nu er diagnostiseret med en stationær belastningstilstand, hvilket bla har medført angst, stress og depression.

Jeg bruger min kreativitet som terapi og tilbringer rigtig mange timer i mit lille værksted, hvor jeg fortsat laver billeder, nu også uden tekster.


Mens min datter dansede blev der sat rigtig mange swarovski krystaller på kjoler, og på vore mange rejser til Italien har jeg hjembragt råmasker som jeg ønskede at dekorere. Dette samt inspiration fra min søns middelalderinteresse, er i dag blevet til mine masker og sko.


Jeg ønsker dig en god rejse gennem mine kreationer !!!